Belastingadviseur

Haal meer uit uw belastingaangifte

De juiste belastingadviseur Den Haag

Bij Van der Zwaard Adviseurs hebben we vele jaren ervaring met het geven van belastingadvies. Er zijn veel belastingaangiften die gedaan moeten worden. Het is belangrijk dat een belastingaangifte correct is. Wij helpen u graag met het doen van uw belastingaangiften. U kunt hierbij denken aan aangiften voor omzetbelasting, dividendbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Waar mogelijk zorgen wij dat u geld bespaart. Zo betaald u nooit meer als dat nodig is.

Wij kunnen alles regelen omtrent uw belastingaangiften. Wij controleren de belastingaanslagen die u krijgt en kunnen ook verzoeken voor u indienen voor voorlopige teruggaven. Ook kunnen wij indien nodig uitstel voor het indienen van aangiften aanvragen en bezwaarschriften voor u maken en indienen. Wij zijn de juiste belastingadviseur voor iedere ondernemer.

Belastingadviseur met toelichting

Als uw belastingadviseur vinden wij het belangrijk dat wij u ook toelichting geven. Wij vertellen u exact hoe de belastingaangiften in elkaar zitten en waar u op moet letten. Wij geven ook u hierdoor een goed beeld van uw eigen financiële situatie en uw fiscale zaken. Het is natuurlijk erg belangrijk dat naast uw belastingadviseur ook uzelf weet hoe u ervoor staat. Wij vinden goede communicatie erg belangrijk en dit zal u regelmatig terug zien als wij uw belastingadviseur zijn.

Naast belastingaangiften kunnen wij u met nog veel meer financiële zaken helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijfsadministratie waarbij we de boekhouding van uw bedrijf bijhouden. Ook kunnen wij uw bedrijf begeleiden om de juiste financiële keuzes te maken. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren over een bepaalde investering. Ook kunnen wij salarisadministratie en de jaarrekening verzorgen. Wanneer u hulp nodig heeft met uw financiële zaken bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij hebben al erg veel ondernemers geholpen met onze kennis. We hopen dat ook u onze hulp inschakelt.

Direct aan de slag? Bel ons en we praten verder!