Liquiditeitsproblemen

Heeft uw onderneming onvoldoende liquiditeit?

Liquiditeitsproblemen kunnen zowel bij goed draaiende ondernemingen voorkomen als bij ondernemingen die minder goed lopen. Een liquiditeitsprobleem kan zich bijvoorbeeld voordoen als bepaalde debiteuren niet (op tijd) betalen. Wanneer er sprake is van een liquiditeitsprobleem, is het belangrijk om zo snel mogelijk naar een oplossing te zoeken. Indien er sprake is van grote financiële problemen, zou dit zelfs een faillissement kunnen veroorzaken. Bij Van der Zwaard hebben we veel ervaring met het oplossen van liquiditeitsproblemen en met business recovery. Wij gaan voor u na hoe we de liquiditeitsproblemen zo snel mogelijk op kunnen lossen.

Een financiering

Als uw bedrijf goed loopt, maar er desondanks een liquiditeitsprobleem is ontstaan, dan kan een financiering de oplossing vormen. Als u op zoek gaat naar een geldverstrekker, is het belangrijk dat u goed nagaat welke partij de meest gunstige voorwaarden heeft. Bent u van plan om een bedrijfsfinanciering aan te vragen om uw liquiditeitsproblemen te verhelpen? Dan is het fijn om hulp te krijgen van een partij met verstand van zaken. Bij Van der Zwaard weten we welke informatie een financierder het liefst ontvangt en kunnen we voor u nagaan of een bepaald voorstel wel of niet aantrekkelijk is. Wij handelen enkel in uw belang.

Lijkt een faillissement onvermijdelijk te zijn?

Lijkt het erop dat u een faillissement zal moeten aanvragen? Ook dan kan het prettig zijn om hulp te krijgen van een specialist. Een faillissement zal waarschijnlijk ook voor u persoonlijk een lastige gebeurtenis zijn. Bovendien maakt u dit niet elke dag mee en wilt u alles op de juiste manier afsluiten. Bij Van der Zwaard weten we wat u in het geval van een faillissement of dreigend faillissement moet doen. Ook als er een acuut probleem ontstaat, zijn wij in staat om snel in uw belang te handelen.

Liquiditeitsproblemen? Neemt contact op

Mocht u om welke reden dan ook last hebben van liquiditeitsproblemen? Twijfel dan niet en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Vooral als de problemen verergeren, is het belangrijk dat er tijdig ingegrepen wordt. Of misschien heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem ook dan contact met ons op, telefonisch per e-mail of via het contactformulier op onze website.

Direct aan de slag? Bel ons en we praten verder!