Van der Zwaard Belastingadviseurs

Belastingadvies

Haal meer uit uw belastingaangifte

Alle aangiften tijdig en volledig verzorgd

Van der Zwaard heeft jarenlange ervaring op het gebied van aangiften inkomstenbelasting, omzetbelasting, dividendbelasting en vennootschapsbelasting. Wij nemen graag het gehele aangiftetraject uit handen. We bespreken precies met u hoe de aangiften zijn opgebouwd en waar de aandachtspunten liggen.Zo krijgt u zelf een goed beeld van uw fiscale en financiële situatie en kunt u hier direct op inspelen.

Bij het opstellen van de aangiften grijpen wij natuurlijk de diverse fiscale besparingsmogelijkheden aan, zodat u niet meer belasting betaalt dan nodig is.

Belastingadviseur Van der Zwaard verzorgt voor u:

  • De controle van aanslagen
  • Het indienen van verzoeken om voorlopige teruggaaf
  • Het verzorgen van uitstel voor het indienen van aangiften
  • Het opstellen en indienen van bezwaarschriften

Over belastingadviseur Van der Zwaard

Bij Van der Zwaard Adviseurs hebben we vele jaren ervaring met het geven van belastingadvies. Er zijn veel belastingaangiften die gedaan moeten worden. Het is belangrijk dat een belastingaangifte correct is. Wij helpen u graag met het doen van uw belastingaangiften. U kunt hierbij denken aan aangiften voor omzetbelasting, dividendbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Waar mogelijk zorgen wij dat u geld bespaart. Zo betaald u nooit meer als dat nodig is.

Wij kunnen alles regelen omtrent uw belastingaangiften. Wij controleren de belastingaanslagen die u krijgt en kunnen ook verzoeken voor u indienen voor voorlopige teruggaven. Ook kunnen wij indien nodig uitstel voor het indienen van aangiften aanvragen en bezwaarschriften voor u maken en indienen. Wij zijn de juiste belastingadviseur uit Den Haag voor iedere ondernemer.

Direct aan de slag? Bel ons en we praten verder!